DE QUACK

DE QUACK Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1003 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Quack. Meer weten? Ontdek meer

19 aug 2022 om 21:23 Het liep goed totdat er stond dat het zo bezorgd zou worden. Het duurde toen nog 10-15 minuten denk ik. Daar klopt dus iets niet. Eten heerlijk, maar voor ons te zout. Zou mooi zijn als er een volkoren spagetti zou zijn
18 aug 2022 om 20:34 Kleine porties patat. Veel kleine stukjes er tussen.
17 aug 2022 om 19:18 Vrij snel geleverd, helaas niet echt warm. De grootte van de porties waren niet wat we van jullie gewend waren. Jammer, dat was een teleurstelling. Volgende keer zoek ik ws een ander.
16 aug 2022 om 21:39 Patat veel kleine stukjes
14 aug 2022 om 21:37 Goed en lekker eten. Eindelijk pasta die niet doodgekookt is en zwemt in de saus. Vriendelijke bezorger en eten was goed warm
13 aug 2022 om 19:01 Quackburger speciaal is erg lekker en echt een aanrader!
1 aug 2022 om 11:13 Bezorging prima, eten was warm maar het was geen hoge kwaliteit. Prijs kwaliteit verhouding klopt m.i niet.
31 jul 2022 om 22:39 Super heerlijk en het eten was goed op temperatuur!!
31 jul 2022 om 20:03 Eten was heerlijk Had besteld voor 18:00 uur maar bezorger kwam 10 minuten te laat De bezorger was niet vriendelijk en gaf het tasje en vertrok weer zonder een enkel woord gezegd te hebben
31 jul 2022 om 10:36 Eten is lekker. Burger goed van smaak. Klein minpuntje is het doorweekte broodje en iets wat slappe patat. Maar zou zo nog een keer bestellen
30 jul 2022 om 1:12 heerlijk gegeten! Binnen 30 minuten aan huis met een heerlijke pasta kip. ik heb genoten
26 jul 2022 om 21:02 Het was er zo snel dat m’n vriendin er nog niet eens was… alles in de (koude) oven gezet en tegen de tijd dat we konden eten was het nog steeds heet! Heerlijk gegeten